CalmCode

Coaching voor IT'ers

Mijn begeleiding richt zich op medior en senior IT’ers in de leeftijdscategorie van 25 en ouder. De ervaring leert dat mensen in de IT-branche vaak tegen dezelfde obstakels aan lopen. Dat zijn bijvoorbeeld:

  • Het missen van waardering en erkenning voor het werk
  • Burn-out, slapeloosheid en hoge werkdruk
  • Chaotische of onduidelijke opdrachtbeschrijvingen
  • Onbegrip vanuit collega’s over de complexiteit van een opdracht
  • Een negatieve sfeer op de werkvloer
  • Stress en irritaties rondom dingen die met werk te maken hebben

IK BEN IT'ER

IT’er zijn is meer dan het schrijven van code. Het gaat om overleven in de organisatie, werken met mensen die het beter (denken te) weten en politieke spelletjes winnen. In een traject leer ik jou hoe je omgaat met irritatie, overleeft in de kantoorjungle en energie overhoudt voor andere dingen.

IK BEN HR-ADVISEUR

IT’ers die te lang onder druk staan of werken in een team waar een negatieve sfeer hangt, hebben grotere kans om uit te vallen. Dat kan zijn door een burn-out, maar ook doordat ze je organisatie snel verlaten. Voorkom uitval door medewerkers een traject op maat aan te bieden.

IK DOE IETS HEEL ANDERS

Werk je niet in de IT-branche maar herken je de problemen die hier spelen? Ook dan kan ik je begeleiden naar meer rust, ontspanning en oog voor de omgeving. Ik hanteer een praktische en duidelijke aanpak met simpele technieken, zodat je snel resultaat merkt.

OVER MIJ

Met simpele ontspanningsoefeningen en eenvoudige workouts naar meer rust in je hoofd. Daar ondersteun ik je bij. Ik ben Maarten Oude Rikmanspoel, zelf IT’er en natuurlijk begeleider voor IT’ers die vastzitten in hun werkomgeving.